ODO wint van Korbatjo

Door Thijs

ODO 1 heeft de thuiswedstrijd tegen Korbatjo gewonnen met 16-13. ODO was vanaf het eerste fluitsignaal scherp en heeft de hele wedstrijd voor gestaan. Met rust stond het 7-5 in het voordeel van ODO. In de tweede helft liep ODO soepel uit naar vier doelpunten voorsprong. Toen Korbatjo terugkwam tot 10-9, sleepte het publiek ODO er doorheen. De aanvallen bij ODO werden beter en de voorsprong werd weer vergroot. Bij 16-13 floot de scheidsrechter af.
ODO 2 speelde tegen Rohda 4 een moeizame wedstrijd. De eerste helft ging gelijk op, maar in de tweede helft was het Rohda dat beter met de kansen omging. Rohda liep uit naar een 6-10 voorsprong. Bij die stand en met nog een kwartier te spelen, moest Rohda door een blessure met zeven spelers verder. ODO begon weer in zijn kansen te geloven, maar de eindsprint kwam te laat. Bij 9-10 floot de scheidsrechter af.