ODO 2 Kampioen!

Door Bestuur

ODO 2 trad vandaag aan in een niet meer verwachte wedstrijd tegen Rohda 4 om uit te vechten wie het kampioenschap in de tweede klasse zou meenemen. Een vreemde middag met een prachtige afloop. ODO won dit keer met 19-5.
Het begin was vreemd, Rohda kwam 25 minuten te laat. ODO hield gelukkig de concentratie en nam gelijk een voorsprong. Aan het einde van de eerste helft stond er 6-3 voor ODO op het bord. Een wedstrijd die veel leek op een drietal weken geleden op het ODO veld. ODO beter, maar lastig scorend.
De tweede helft bracht echter gauw de beslissing. ODO liep direct door naar 9-3 en vervolgens 11-4. Op dat moment, 17 minuten voor tijd, was de wedstrijd gespeeld. Helaas, maar strikt genomen terecht, kreeg Rohda een rode kaart. Na een paar minuten stampei werd er door Rohda &#39doorgespeeld&#39. Een wedstrijd was het niet meer en Rohda schoot zelfs op de eigen korf.
Maar goed, aan de prestatie van ODO doet het helemaal niets af. Aan alles bleek dat ODO wilde en dat Rohda niets wilde. ODO was met 100 supporters en zelfs een bus gekomen, ODO kwam op tijd en ODO bracht genoeg reserves mee.
ODO 2, gefeliciteerd. Supporters, bedankt, met een speciale vermelding voor Karlijn en assistent Jaap.