Cadeau BVB Substrates – 100 jaar!

Door Plus

Beste ODO-leden en ouders,

Zoals jullie misschien wel weten, viert onze hoofdsponsor, BVB Substrates, dit jaar het 100-jarig bestaan. BVB doet al jaren haar best om ODO te ondersteunen waar ze maar kunnen; denk aan de gesponsorde kleding, de jaarlijkse potgrondactie en hulp bij andere acties, zoals laatst nog bij het Urker Mannen Ensemble. Het 100-jarig bestaan leek ons daarom een goede gelegenheid om BVB hiervoor te bedanken en meteen ook te feliciteren.

Nu willen we graag een cadeau geven wat van de leden komt. BVB en met name Mart en Coby van Buuren steunen graag goede doelen en zijn hier ook actief bij betrokken. Eén van die goede doelen is de stichting MES (www.mes.org.za). Deze stichting ondersteunt daklozen en anderen die dringend hulp nodig hebben in Johannesburg, Zuid-Afrika. Nu willen wij graag geld inzamelen bij de leden van ODO om aan dit goede doel van BVB te kunnen geven. Op deze manier wordt het een cadeau van de leden van ODO aan de sponsor BVB. En tegelijkertijd doen we ook allemaal iets voor een goed doel. Iets wat men bij BVB altijd goed weet te waarderen.

Jullie kunnen zaterdag 15 november of 22 november geld inleveren bij jullie trainer/coach. Zij zullen ervoor zorgen dat dit geld bij ons terecht komt. Ook kunnen jullie het over maken naar het bankrekeningnummer van ODO; 34.04.59.239 t.n.v. ODO, onder vermelding van: goed doel. Wij zamelen alles in en zullen dit overhandigen aan Mart en Coby van Buuren, namens jullie allemaal.

Alvast hartstikke bedankt!
Namens het bestuur,
Ramona van Dijk

Voor vragen: tel: 06-13883569 / mail: plus