ODO degradeert naar tweede klasse

Door Thijs

Na een matig zaalseizoen is ODO 1 gedegradeerd naar de tweede klasse. Door de winst van Kinderdijk op Maassluis, moest ODO in het duel met ONDO winnen. De wedstrijd begon hoopvol. ONDO kwam niet lekker in zijn spel en ODO profiteerde daarvan. Met rust stond er een 7-8 voorsprong voor ODO op het scorebord. Hoewel de eerste helft reden gaf tot optimisme, kwam daar in de tweede helft snel een einde aan. ONDO kwam steeds beter in zijn spel en al snel was de voorsprong veranderd in een achterstand van vier doelpunten. Aan het eind van de wedstrijd kwam ONDO helemaal los en een dikke 24-14 nederlaag was het resultaat.
ODO degradeert samen met Maassluis terug naar de tweede klasse. Kinderdijk is de lachende derde en blijft net op de valreep behouden voor de eerste klasse.