ODO 1 wint van IJsselvogels

Door Thijs

ODO 1 heeft zaterdag gewonnen van IJSselvogels. Na het verlies van woensdag tegen Avanti, was ODO er op gebrand om een goed resultaat neer te zetten. Hoewel de eerste helft moeizaam ging (7-7 met rust), werd er toch overtuigend gewonnen. In de tweede helft was ODO duidelijk de betere ploeg en wist dit ook in de score uit te drukken. ODO won met 17-11 en blijft meedoen met de strijd om de tweede plaats.
ODO 2 wist na een paar mindere weken weer eens de volle winst te pakken. Tegen Avanti hield ODO het lang spannend, maar pakte verdiend de overwinning (12-9).
ODO 4 speelde een goede wedstrijd tegen het sterke OVVO 4. De wedstrijd ging gelijk op, maar het was ODO dat aan het langste eind trok door in de laatste minuut de 13-12 te scoren. ODO 4 staat nu drie punten achter op de nummer één Futura. ODO 4 komt deze ploeg nog tegen en heeft dus nog een kans op het kampioenschap.
ODO A1 lijkt hard op weg naar het kampioenschap. Tegen Refleks A1 werd er niet dik gewonnen, maar met 5-9 was de overwinning veilig. De A1 staat nu drie punten voor op de nummer twee met nog drie wedstrijden te spelen.