ODO pakt belangrijke punten tegen Fortissimo

Door Thijs

Mooie resultaten dit weekend voor ODO:
ODO 1 speelde thuis tegen Fortissimo. Een belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. De winnaar zou bovenin de poule mee gaan doen, terwijl de verliezer gevaarlijk dichtbij de onderste plaatsen terecht zou komen. De eerste helft was duidelijk voor ODO. Een solide verdediging zorgde ervoor dat de aanval steeds veel tijd had om te scoren. Na de eerste helft had ODO een voorsprong van vier doelpunten. In de tweede helft had ODO nog steeds het betere van het spel, maar wist dit niet om te zetten in doelpunten. Omdat ODO nog steeds sterk verdedigde, lukte het Fortissimo niet om het gat te verkleinen. Een slotoffensief van de bezoekers zorgde voor de eindstand van 14-12.
ODO 2 leek een moeilijke middag te krijgen tegen Pernix. Halverwege de eerste helft keek ODO tegen een 2-5 achterstand aan. Maar ODO wist het tij te keren en had met rust de achterstand al omgebogen in een voorsprong. In de tweede helft kon Pernix het ODO niet echt moeilijk meer maken. ODO won uiteindelijk eenvoudig met 15-8.
ODO 4 speelde tegen Dijkvogels 3. Dijkvogels had nog geen punten gepakt en ook tegen ODO zat dit er niet in. Al in de eerste helft bouwde ODO een ruime voorsprong op en gaf deze in de tweede helft niet meer uit handen. In de tweede helft ontbrak het in de aanval aan scherpte, waardoor de schade voor Dijkvogels nog beperkt bleef. ODO won met 10-5.