Contributies seizoen 2005/2006

Door André

Update 03-04-06
Vandaag is de gezinskorting voor gezinnen met drie of meer spelende leden uitbetaald. Van 3 leden staat de contributie nog open.

Update 22-02-06
Van 15 leden staat de contributie nog open.

Update 11-02-06
Van ongeveer 20 leden staat de contributie nog open.

Update 29-01-06
Bij de praatpaal van 5 december 2005 was de acceptgiro voor de contributie van seizoen 2005/2006 bijgesloten. Inmiddels is het overgrote deel van de contributies betaald. Ongeveer 40 leden moeten de contributie nog voldoen. Hierbij dan ook het verzoek aan deze leden om de contributie te voldoen. Indien de acceptgiro verloren is gegaan graag even contact opnemen, zodat ik de gegevens kan doorgeven.

Orgineel bericht
Bij de papieren versie van de praatpaal zit deze week de acceptgiro bijgesloten voor de contributie van seizoen 2005/2006. Voor de digitalen een mooie reden de praatpaal weer eens uit het plastic te halen of mee te nemen uit de sporthal.

Indien er onjuistheden op de acceptgirokaart staan vermeld, dit graag doorgeven aan de penningmeester. Wanneer je van plan bent om elektronisch te betalen, dan graag het betaalkenmerk vermelden dat onder bedragcode staat vermeld.


Vermeld altijd het betaalkenmerk bij een elektronische betaling

In de Technische Praatpaal van dit seizoen heb je kunnen lezen over de mogelijkheid van een korting van 15 euro voor ieder derde, vierde, etc spelend lid uit een gezin. Deze korting zal ik terugstorten na betaling van de betreffende contributies. Heeft u hier nog vragen over dan hoor ik het graag!