Nieuwerkerk weet weer niet te winnen van ODO

Door Thijs

Zaterdag ging de tweede helft van het veldseizoen echt van start met een vol programma.

ODO 1 speelde thuis tegen Nieuwerkerk 1. ODO won dit seizoen al driemaal van deze ploeg en startte dus vol vertrouwen aan de wedstrijd. De eerste helft ging Nieuwerkerk beter met de kansen om dan ODO en zo stond met rust een 6-8 stand op het scorebord. In de tweede helft was ODO de betere ploeg en scoorde vier keer op rij: 10-8. Niewerkerk wist echter met een tussensprintje terug in de wedstrijd te komen en kort voor tijd zelfs een voorsprong te pakken: 11-12. In de slotminuut wist ODO de gelijkmaker te scoren en wist zo een onterechte nederlaag te voorkomen.
ODO 2 had het lastig tegen Avanti 2. De eerste helft ging nog gelijk op, maar in de tweede helft liep Avanti weg van ODO. ODO kon de achterstand niet meer inhalen en leed een 9-15 nederlaag.
ODO 3 speelde tegen KVS 5. De gehele wedstrijd ging gelijk op, maar toch was het KVS dat in de eindfase aan het langste eind trok: 7-8.
ODO 4 speelde vroeg op de dag tegen VEO 5. ODO bleek beter uitgeslapen dan VEO en kwam de gehele wedstrijd niet in de problemen. Mede door de wind was het lastig scoren en zo bleef de schade voor VEO beperkt. Einduitslag: 9-6