ODO 1 verliest eerste thuiswedstrijd

Door Thijs

ODO 1 heeft de eerste thuisnederlaag geleden van dit seizoen. Merwede pakte met 11-14 de punten. De eerste helft had ODO het betere van het spel, maar wist dit niet uit de drukken in doelpunten. Na rust kwam ODO moeilijk tot scoren. Merwede maakte hier gretig gebruik van en sloeg een gat van vier doelpunten. ODO wist het gat nog wel te verkleinen, maar kon in de laatste minuten van de wedstrijd niks meer forceren.
ODO 2 had het tegen Kios 2 alleen in de eerste helft lastig. Met rust had ODO al een kleine voorsprong en na rust liep ODO eenvoudig verder uit. Uiteindelijk pakte ODO een dikke 13-6 overwinning.
ODO 4 speelde thuis tegen VEO 5. Uit werd er al eenvoudig gewonnen met 11-17. Ook nu had ODO weinig problemen met VEO. Er werd niet genoeg gescoord om een echt grote uitslag neer te zetten, maar met 13-9 was de winst voor ODO.