ODO 1 verliest in laatste seconden van Tjoba

Door Thijs

ODO 1 speelde in het verre Goes tegen de stugge Zeeuwen van Tjoba. Vooral aanvallend had ODO het de eerste helft lastig. Maar omdat de ODO-verdediging wél goed stond, bleef de schade bij rust beperkt tot een 8-7 achterstand. Na rust speelde ODO met meer overleg en kwam aanvallend beter in de wedstrijd. Toch was het Tjoba dat steeds aan de goede kant van de score bleef. Maar ODO toonde veerkracht en wist in de slotfase twee keer de stand gelijk te trekken. Toch was het Tjoba dat in de laatste seconde van de wedstrijd aan het langste eind trok. Met een 15-14 overwinning hield Tjoba de punten thuis.
Volgende week opnieuw een zware uitwedstrijd voor ODO. Dan is koploper Nieuwerkerk de tegenstander.
ODO 2 speelde tegen koploper VEO 2. In een tactische wedstrijd wist ODO niet genoeg te scoren om het VEO echt lastig te maken. VEO hield met een 11-9 overwinning de punten thuis.
ODO 4 wist na drie nederlagen op rij weer eens te winnen. Tegen Excelsior 4 pakte ODO verdiend de winst: 12-10. Met drie nederlagen en vier overwinningen is ODO 4 een goede middenmoter in de vierde klasse.