ODO 1 wint eenvoudig

Door Thijs

Deze zaterdag was er weer eens een vol programma bij ODO. Vanaf 11:00 &#39s morgens waren achtereenvolgens ODO 4, 3, 2, 1 en de A1 te bewonderen.

ODO 1 speelde thuis tegen het nog puntloze Snel. Na een paar mindere wedstrijden (verlies tegen Viteese, gelijkspel tegen VEO, krappe winst in de bekerwedstrijd tegen DES) speelde ODO deze zaterdag eindelijk weer eens een behoorlijke wedstrijd. ODO pakte een snelle 4-0 voorsprong, maar liet Snel terugkomen tot 4-3. Omdat ODO verdedigend af en toe wat steken liet vallen, kon Snel de eerste helft redelijk bijblijven en stond ODO met rust slechts met 7-6 voor. De tweede helft stelde ODO orde op zaken en liep uit naar een comfortabele 12-6 voorsprong. Omdat ODO verdedigend weer zijn normale niveau haalde, waren er nauwelijks kansen voor Snel. ODO won dankzij een goede tweede helft eenvoudig met 14-7.
Volgende week speelt ODO de eerste returnwedstrijd van het veldseizoen uit tegen HKC.

Omdat Rust Roest gelijk heeft gespeeld tegen VEO, staat ODO nu derde met vier punten achterstand op de koploper. Als ODO tegen HKC wint, blijft ODO contact houden met de top. Bij verlies valt ODO terug naar de grote middenmoot van de poule. De stand na afgelopen zaterdag:

1. Rust Roest 1              7 - 13
2. IJsselvogels 1 7 - 10
3. ODO 1 7 - 9
4. VEO 1 7 - 8
5. Nieuwerkerk 1 7 - 6
6. HKC (Ha) 1 7 - 6
7. Vitesse/Mabelis 1 6 - 2
8. Snel 1 6 - 0