ODO 1 en 2 komen net tekort

Door Thijs

ODO 1 speelde in Sliedrecht tegen Merwede. ODO wist het achterverdedigen van Merwede niet goed op te lossen en keek de hele wedstrijd tegen een kleine achterstand aan. In de tweede helft had ODO op 8-8 de kans om het tij te keren, maar de ODO wist twintig minuten lang geen doelpunt te scoren. Merwede maakte hier dankbaar gebruik van en besliste de wedstrijd: 11-8.

ODO 2 moest winnen van koploper Blauw Wit 3 om nog enigszins kans te houden op het kampioensschap. ODO speelde een sterke wedstrijd, maar kon niet echt een vuist maken tegen het ervaren Blauw Wit. De winst was daarom met 14-12 ook terecht voor de Amsterdammers.
ODO 3 verstevigde zijn koppositie door met 10-6 te winnen van VEO 4. Het derde staat nu met 14 punten uit 7 wedstrijden stevig bovenaan in zijn poule. De voorsprong op de nummer twee bedraagt inmiddels 4 verliespunten met nog vijf wedstrijden te spelen.
ODO A1 moest de wedstrijd tegen OVVO A2 met een aantal invallers beginnen. Pas toen de achterstand al was opgelopen tot 10-2 begon ODO scherper te spelen. Helaas was de wedstrijd toen al te ver gevorderd om het OVVO nog echt moeilijk te maken. OVVO won met 11-7.