Tweede helft veldcompetitie van start

Door Thijs

ODO 1 speelde de eerste helft van de thuiswedstrijd tegen Albatros niet scherp genoeg. Bij rust keek ODO tegen een 6-11 achterstand aan. Toen Albatros direct na rust de 6-12 liet aantekenen, leek de wedstrijd gespeeld. ODO toonde echter veerkracht en wist de stand een paar minuten voor tijd weer helemaal gelijk te trekken (14-14). In de slotminuten waren er voor beide ploegen kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar de wedstrijd zou uiteindelijk geen winnaar kennen: 15-15 was de einduitslag.

ODO 2 had een makkelijke middag tegen Achilles 2. De hele wedstrijd kon ODO vrijuit spelen en kon Achilles het ODO niet echt moeilijk maken. Het tweede won overtuigend met een ruime marge (15-8).
ODO A1 deed goede zaken door van het even hoog geplaatste TOP A2 te winnen. In een wedstrijd met weinig doelpunten, wist ODO met een klein verschil te winnen: 10-7. Door deze winst staat ODO nu op de vijfde plaats en twee punten los van TOP.