ODO 2, 3 en A1 op weg naar kampioenschap?

Door Thijs

ODO 2 speelde tegen de hekkensluiter Achilles 3. Het jonge Achilles kon in de eerste helft nog goed partij bieden en met rust was de stand een paar doelpunten in het voordeel van ODO. Het tweede deel van de wedstrijd had ODO geen kind meer aan Achilles. Het verschil op de ranglijst was nu ook terug te zien op het veld. ODO won ruim met 21-8.

ODO 3 speelde thuis tegen Atlantis 2. Uit werd er met een klein verschil gewonnen van deze ploeg (10-12). ODO had het niet makkelijk, maar wist met rustig en geconcentreerd spel een voorsprong te pakken. Deze voorsprong werd rustig uitgebouwd en Atlantis was niet in staat om het ODO nog echt moeilijk te maken zodat ODO won met 17-12. Omdat VEO 2 ook won, staat ODO nu met één punt minder op de tweede plaats in hun poule met nog drie wedstrijden te spelen.
ODO A1 deed ook goede zaken in de strijd om het kampioenschap. Dijkvogels A1, laatste in de poule, probeerde het spel van ODO te ontregelen door de hele wedstrijd achter te verdedigen. In de eerste helft had ODO nog wat moeite om het achterverdedigen op te lossen, maar het praatje in de rust deed wonderen. ODO hield de rust en vond de goede oplossingen voor het achterverdedigen van Dijkvogels. Hoewel Dijkvogels in de eindfase het inmiddels ontstane gat nog wat kleiner wist te maken, won ODO verdiend met 11-9 en doet ook nog volop mee in de strijd om het kampioenschap.