Winst voor ODO 1, 2 en 6

Door Thijs

ODO 1 wist thuis tegen RWA de volle winst te pakken. Vooral aanvallend had ODO problemen met de stugge tegenstander. Een magere 6-5 ruststand was het gevolg. In de tweede helft kende ODO één korte opleving en wist een kwartier voor tijd een gat van vier doelpunten te slaan. RWA was niet meer in staat dit gat te overbruggen en ODO won niet mooi, maar wel verdiend met 14-11.

ODO 2 speelde thuis tegen ONDO 4. Uit werd er nog verloren, maar deze keer liet ODO zien over veel meer kwaliteit te bezitten dan de bezoekers. In de doelpuntrijke eerste helft ging het nog aardig gelijk op, maar na rust overklaste ODO de tegenstander. ODO wist het publiek te vermaken door het scoren van de mooiste doelpunten. Ondertussen liep ODO gemakkelijk uit en won zeer ruim met 22-13.
ODO 3 reisde af naar Amsterdam voor de uitwedstrijd tegen Swift 3. Thuis werd er tegen deze ploeg nog met 16-16 gelijk gespeeld en ook nu was een gelijkspel het resultaat. ODO kwam niet verder dan 13-13.
ODO 4 wist uit tegen DES 2 geen punten te pakken. Beide ploegen hielden elkaar de hele wedstrijd in balans maar in de eindfase was het DES dat de wedstrijd in zijn voordeel besliste. ODO verloor met 10-6.
ODO 6 lijkt niet te stoppen in hun race om het kampioenschap. Ready 9 was het deze keer die met lege handen achter bleef. Tot rust kon Ready nog aardig bijbenen, maar daarna gingen alle remmen bij ODO los en werd er gemakkelijk gewonnen met 22-7.