Veel overwinningen dit weekend voor ODO

Door Thijs

ODO 1 verspeelde kostbare punten bij Bolnes. ODO speelde geen sterke wedstrijd, maar kon Bolnes toch goed bijbenen en kon zelfs met een 7-8 voorsprong gaan rusten. Na rust wist ODO nog maar vijf keer te scoren. Bolnes profiteerde en pakte met 15-13 verdiend de overwinning. Met deze overwinning is Bolnes ODO voorbijgegaan in de poule.

ODO 2 speelde uit tegen Weidevogels 2. Hoewel ODO de hele wedstrijd het betere van het spel had en ook steeds op voorsprong stond, lukte het niet om een groot gat te slaan. Het stugge Weidevogels bleef goed bij, maar kon niet verhinderen dat ODO won met 8-11.
ODO 3 had het zwaar tegen het ervaren Meervogels 6. Beide ploegen hielden elkaar goed in evenwicht, hoewel ODO de hele wedstrijd een kleine voorsprong had. Aan het slot van de wedstrijd wist ODO zijn ervaring beter te benutten dan Meervogels en haalde met 16-14 de overwinning binnen.
ODO 4 won thuis van DES 2. ODO startte voortvarend en liep uit naar een 7-2 voorsprong. DES gaf zich echter niet gewonnen en wist de achterstand helemaal weg te werken. ODO liet zich hier echter niet door uit de wedstrijd halen en wist wederom op voorsprong te komen en de wedstrijd winnend af te sluiten. Uitslag: 13-9.
ODO 5 had het thuis makkelijk tegen Weidevogels 5. Na een 8-0 ruststand stond er uiteindelijk een 13-1 overwinning op het bord. Door deze overwinning staat het vijfde weer gedeeld bovenaan in de competitie.