Zaalseizoen begonnen

Door Thijs

ODO 1 is het seizoen begonnen met een mooie overwinning tegen ONDO. ONDO was geen onbekende tegenstander voor ODO. Twee weken geleden werd er namelijk al tegen deze ploeg gespeeld in de Haagsche Courant Cup (ODO won deze wedstrijd met 17-14). De eerste helft speelde ODO niet sterk. Er werd verdedigend te weinig druk gegeven en ONDO kon daardoor uitlopen naar drie doelpunten voorsprong met rust (8-11). De tweede helft liet een heel ander spelbeeld zien. Met lange aanvallen en goed verdedigend werk wist ODO zich weer in de wedstrijd te spelen. Halverwege de tweede helft was het verzet van ONDO gebroken. ODO kon soepel uitlopen en won de wedstrijd uiteindelijk met 19-14.

ODO 2 stond met 10-11 achter toen de wedstrijd 9 minuten voor tijd gestaakt werd.
ODO A1 verspeelde een punt door met 11-11 gelijk te spelen tegen Excelsior A2. Halverwege de tweede helft pakte ODO een voorsprong van 10-6. ODO wist deze riante voorsprong echter niet vast te houden. Een gelijkspel was het teleurstellende resultaat.