Winst voor ODO 1, 2 en 3

Door Thijs

Zaterdag een klein wedstrijd programma met veel goede resultaten.

ODO 1 zorgde voor een klein stuntje door Maassluis in eigen huis te verslaan met 19-21. Net als de eerste wedstrijd tegen Maassluis was het een wedstrijd van erg hoog niveau. Het enige verschil was de einduitslag. Thuis kon ODO aan het eind van de wedstrijd de opgebouwde voorsprong niet vasthouden, afgelopen zaterdag wel. De gehele tweede helft had ODO een voorsprong die maximaal 4 doelpunten was. Aan het eind waren er hiervan nog 2 over.
ODO 2 wist voor het eerst dit seizoen in een uitwedstrijd punten te pakken. Tegen Die Haghe 5 (waarvan aan het begin van het seizoen al met 23-9 was gewonnen) was ODO heer en meester. Zonder problemen won ODO de wedstrijd met 17-8. Door deze overwinning kan het tweede weer wat meer naar boven gaan kijken en raken de degradatieplekken weer uit het zicht.
ODO 3 wist deze week wederom te winnen. ODO speelde thuis tegen Achilles 4 een spannende pot. ODO won met een klein verschil: 13-11.
ODO A1 speelde een goede wedstrijd tegen KVS A2. Helaas wist ODO niet te winnen. Door een doelpunt in de laatste seconde won KVS nipt met 8-7.