Wedstrijden van zaterdag 9 oktober

Door Thijs

ODO 1 heeft een punt verloren door met 12-12 gelijk te spelen tegen kinderdijk. In de eerste helft pakte ODO een voorsprong die opliep tot 4 punten. Omdat ODO de tweede helft erg moeilijk tot scoren kwam, kon Kinderdijk weer terug in de wedstrijd komen. In de eindfase van de wedstrijd lukte het beide ploegen niet meer om nog een doelpunt te forceren. Een gelijkspel was het resultaat.
ODO 2 speelde thuis tegen DKC 2. Deze ploeg van de vijf gespeelde wedstrijden pas één partij weten te winnen. ODO zorgde dat ze daar geen tweede aan toe kunnen voegen. Na een moeizame eerste helft, wist ODO in de tweede helft het karwei goed af te maken. 15-11 winst voor ODO was daarmee een terechte uitslag.
ODO 3 heeft zijn vijfde wedstrijd op rij gewonnen. Mede-koploper De Danaiden bleef met lege handen achter nadat ze met 15-17 hadden verloren. ODO 3 staat na vijf wedstrijden ongeslagen aan kop.
ODO A1 kon de goede wedstrijd van vorige week (winst tegen de koploper) niet herhalen. Tegen Futura stond ODO binnen een paar minuten al dik achter. Uiteindelijk werd er kansloos verloren met 5-13.