ODO 5 pakt kampioenschap

Door Thijs

Zaterdag was er weer een vol programma voor ODO. Vooral ODO 5 en ODO A1 sprongen eruit. 5 haalde het kampioenschap binnen, A1 won van kampioenskandidaat Pernix. Een overzicht van de wedstrijden bij de senioren en junioren:

ODO 1 speelde in Dordrecht tegen het stugge Snel. ODO had tegen de fysieke tegenstander een lastige middag. ODO speelde de eerste helft redelijk, maar door een paar concentratiefoutjes werd Snel aan doelpunten geholpen werd de drie punten voorsprong uit handen gegeven (ruststand: 7-7). De tweede helft had ODO steeds een paar doelpunten voorsprong. Door de wedstrijd geconcentreerd uit te spelen, werd er uiteindelijk met 12-14 gewonnen.
ODO 2 had het moeilijk tegen Refleks 3. Omdat ODO maar 7 keer wist te scoren, had Refleks aan 10 doelpunten genoeg om de winst te pakken: uitslag 10-7.
ODO 4 speelde een goede wedstrijd tegen Excelsior 5. In een gelijk opgaande wedstrijd, was het ODO 4 dat in de laatste minuut de uitslag bepaalde en met 6-7 won.
ODO 5 is kampioen geworden in de Reserve 7e klasse. Tegen KVS 10 werd moeizaam gewonnen met 6-7. Omdat de concurrentie gelijk speelde, is ODO verzekerd van de titel. Gefeliciteerd ODO 5!
ODO A1 speelde uit tegen koploper Pernix. Pernix had in 4 wedstrijden pas 18 doelpunten tegen gehad en werd gezien als de veruit sterkste ploeg uit de poule. ODO liet zien dat de overwinning van vorige week geen toeval was. In een erg sterke wedstrijd werd Pernix verslagen met 9-12.