Redactielid Praatpaal

Ben jij handig met de pc en vind je het leuk om de verhalen van de voorzitter, wedstrijdsecretarissen, teams en andere nieuwtjes te communiceren? Niet heel veel tijd te besteden, maar wil je je wel inzetten voor de vereniging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Met het vertrek van twee redacteuren van de Praatpaal, zijn we op zoek naar twee nieuwe collega-redacteuren.

Wat houdt dit in?
Alle kopij voor ons wekelijkse clubblad Praatpaal wordt aangeleverd op zondag vóór 15 uur. Eens in de 4-5 weken maak jij van deze stukjes vervolgens een mooi geheel, in een vooraf bepaald sjabloon, zodat er op zondagavond / maandagochtend een pracht nieuw exemplaar van de Praatpaal in de mailboxen van de ODO-ers zit. Vrees niet voor gepuzzel of tekstverwerkingsproblematiek; het is heel eenvoudig knippen, plakken én klaar!

We hebben nu 5 redacteuren waarmee we wekelijks rouleren. Je bent als redacteur dus 1 keer in de 5 weken aan de beurt om de Praatpaal te maken. En mocht de geplande datum een keertje niet uitkomen, dan ruilen we gewoon onderling.

Al met al een leuke bijdrage aan het ODO geheel, waarmee niet veel tijd gemoeid is en waarvoor geen korfbalkennis nodig is.

Heb je interesse? Neem dan vooral vrijblijvend contact op met redacteur Angela van den Berg via of 06 55 36 54 58.