Fortuna/Delta Logistiek F3 – ODO F3 (8-15)

Daar gaan we! Op weg naar Delft met twee meiden auto’s en één jongens auto. In de auto werd al gezegd wij gaan winnen. Na twee keer op een rij te hebben gewonnen, hebben ze er helemaal zin in. Met veel plezier begonnen ze aan de wedstrijd. In de eerste minuut kreeg Odo gelijk een doelpunt tegen. Door snel overgooien en kijken wie er vrij stond werd door Emma binnen dezelfde minuut de gelijkmaker gemaakt! De doelpunten vlogen om de oren. Merel wist er drie achter elkaar te scoren. Eenmaal een super speler van de tegenpartij erin werd het al snel 3-5. Al wist Youp het vijfde doelpunt van achter de korf te maken. Voor de scorebord beheerder was het bijna niet bij te houden wat de stand was. Odo stond voor en heeft de voorstand niet weggegeven. Het was nog wel even spannend toen er nog één punt verschil was. Na goed advies van Bart en Suzan wisten Emma en Thijmen al weer een verdere voorsprong te maken. Als de tegenstander de bal had ging Odo snel de verdediging in zetten en bleven goed in de buurt bij de tegenstander. Het lukte zelfs een keer de bal te onderscheppen. Er werd heeeeel veeeel op de korf geschoten. Na de doelpunt van Feline heeft iedereen uit het team mogen scoren. Met 8-15 hebben de kleinste spelers van Odo een mooie overwinning mee naar huis genomen. Het was een mooie wedstrijd om naar te kijken, waarin het samenspel met elkaar goed te zien was. Met nog één wedstrijd te gaan is het zelfs mogelijk om van de ene laatste plek af te komen. Met als klap op de vuurpijl werd na afloop van de wedstrijd het Chinese nieuwjaar ingeluid, door een lekkere traktatie van Youp. Door een blessure hebben wij Tjerk moeten missen vandaag. Hopelijk zien wij hem snel weer!