ONDO (G) E3 – ODO E1 (4-13)

De 1 na laatste wedstrijd van de zaalcompetitie. Dit keer de returnwedstrijd tegen ONDO. In de thuiswedstrijd, die verzet werd naar dinsdagavond op ons verzoek, werd tegen een onverwacht versterkt ONDO een 10-10 uitslag behaald. Op zich een mooi resultaat als je bekijkt wie er bij hen meededen. Dus waren we heel erg benieuwd wat we voor ploeg zouden aantreffen. Al snel bleek dat het team waar we gisteren tegen speelden, het ‘normale’ Ondo E3 was. In een goede wedstrijd werd de tegenstander direct onder druk gezet zodra ze de bal veroverden. De lange bal werd keer op keer onderschept en eigenlijk konden ze geen potten breken. Jullie lieten als vanouds zien wat er voor nodig is om elke wedstrijd weer te presteren: knokken voor elke bal, druk zetten, geconcentreerd spelen en goed samenspelen in de aanval. De kansen kwamen, heel erg veel en daar uit werd in de opeenvolgende 10 minuten 5, 1, 3 en 4x gescoord. Dus na de 1e 10 minuten zaten we al wat rustiger. Verdedigend zaten jullie er goed boven op.
Wat wel jammer was, is dat jullie gisteren weer niet echt met scherp schoten. Ondanks de ruime, duidelijke overwinning werden er nog steeds (te) veel kansen gemist. Het verschil had groter kunnen zijn. Maar dat lag misschien aan de disco van de avond er voor…..In sommige wedstrijden zal er scherper geschoten moeten worden!

Meiden, weer een stap dichterbij….nog 1 zaalwedstrijd waar jullie alles moeten geven….tegen Excelsior, 1 van de 3 beste ploegen uit de competitie samen met Fortuna en Odo. Nog 1x alles uit de kast. En dan kan het zo maar lukken!
Jammer dat het weer 3 weken moet duren maar we blijven ook hard trainen. Tot van de week!