KNKV Magazine #4, seizoen 2023-2024

Beste lezer,

We hebben weer een nieuw KNKV Magazine uitgebracht, het laatste van dit seizoen. Onderwerpen in dit magazine zijn onder andere ledenwerving, de Korfbalklas en het nieuwe project Next Generation Korfbaltrainers #MDT van het KNKV.

Daarnaast vind je in het magazine een interessant artikel over de kracht van social media en hoe je hier als vereniging mee aan de slag kunt. Ook kijken we samen met Jan Niebeek, afzwaaiend technisch directeur en Gert-Jan Kraaijeveld, de nieuwe technisch directeur, terug en vooruit. We delen nogmaals alle ins en outs rondom Competitie 2.0 en vertellen meer over onze duurzame samenwerking met SportStroom.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt het magazine hier.

Het KNKV Magazine verschijnt ongeveer vier keer per seizoen. Een overzicht van vorige edities vind je op onze website. Wil je het magazine rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via Mijn Korfbal. Nadat je bent ingelogd, kun je je inschrijven voor het KNKV Magazine. Je dient hiervoor wel geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

We wensen je veel leesplezier!