Valto E3 – ODO E1 (4-7)

Knappe spelers van de E1,

EINDELIJK lukt het ons om wedstrijden te winnen! En jullie verdienen het! Want wat werd er weer goed gekorfbald op het veld bij Valto deze zaterdagochtend. In de zaal verloren we nog van ditzelfde team, nu wisten jullie te winnen met goed samenspel. Er zijn veel punten waar we het hele seizoen hard op getraind hebben omdat Jordy en ik het belangrijk vonden dat jullie hierin gingen groeien en elke zaterdag zien we dat jullie dit oppakken en steeds meer lef tonen. Deze wedstrijd werd de lange bal steeds goed onderschept en leken jullie beter te kijken naar wie zichzelf vrij wist te spelen in een aanvallende actie. Hierdoor ontstonden mooie kansen, zowel doorloopballen als schoten. En wat een plezier straalt er weer vanaf als jullie met elkaar in het veld staan.

Natuurlijk zien we kleine foutjes, maar deze zijn allang niet meer zo groot dat het de uitslag van de wedstrijd bepaalt. Er staat ons nog 1 wedstrijd te wachten, tegen koploper Dijkvogels! We zijn compleet dus we gaan volgens schema doordraaien en er met z’n allen een leuke wedstrijd van maken!

Tot dinsdag.

Groetjes Jordy en Marjanneke