Maaltijd bij ODO

Maaltijd bij ODO,

Afgelopen weekend hebben de kinderen van ODO  (en leiding), die mee waren, heerlijk gegeten op kamp. Het was weer geweldig om het eten te mogen verzorgen op kamp. Nu mogen we weer een maaltijd maken voor alle mensen van ODO. 

Het vierde heeft het idee geopperd om gevulde wraps te gaan eten. Daar gaan we natuurlijk met ze allen een feestje van maken. Dus lekker nacho’s als voorgerecht. Dan als hoofdmaaltijd een heerlijk zelf gevulde wrap. Je kan hem helemaal naar eigen smaak maken. En natuurlijk een lekker toetje om af te sluiten. Speciaal in thema serveren we deze dag ook desperados!

Uiteraard is er een weer een vega variant. Daarnaast als je vragen en/of opmerkingen heb horen we je graag. Je kan bellen/appen naar Sanneke of mailen naar maaltijd 

Schrijven jullie je in?

Wij gaan nog even bijkomen van kamp, maar zaterdag staan we weer volledig paraat.

groetjes de maaltijd commissie en het vierde