Dunas E3 – ODO E1

Hallo dames en heer van de E1,

Wat werd er gisteren weer een goede wedstrijd gespeeld. Het zonnetje scheen, de sfeer was goed! We gingen keihard van start tegen Dunas E3 met 3 mooie doelpunten (waarvan de laatste helaas werd afgekeurd). Dit was echt een goed begin van een leuke wedstrijd. Het niveau van beide teams was ongeveer gelijk waardoor er veel kansen aan beide kanten ontstonden. Aan onze techniek en inzet ligt het zeker niet dat we ook tegendoelpunten om onze oren kregen!! Jullie zetten prachtige aanvallen op en verdedigen goed op armlengte afstand van je tegenstander. Het is soms een stukje concentratie wat maakt dat er foutjes gemaakt worden en de tegenstander direct een mooie actie weet af te maken. Maar foutjes maken hoort erbij, daar leren jullie juist weer heel veel van.

De eindstand werd 6-4 waardoor we verloren, maar het was weer een leuke wedstrijd om naar te kijken! En wat stond er weer veel publiek van ODO aan de kant! Zelfs in Den Haag!! Super bedankt hiervoor!

Succes komende week weer op de trainingen, zaterdag spelen we geen wedstrijd. 20 april gaan we lekker thuis tegen Avanti E5 ballen! Nu al zin in!

Groetjes Jordy en Marjanneke