ODO E3 – ODO E4


Op een miezerige zaterdag ochtend speelden Odo E3 en E4 een onderlinge oefenwedstrijd . Bij de E4 was Fons helaas afwezig, zo ook coach Tess. En Noah speelde als extra speler mee. Bo, Vera en Firdaus speelden hun eerste wedstrijd in de E pupillen, en voor Yannick de eerste in het nieuwe team. En wat deden jullie het leuk! Natuurlijk was het koud en nat, maar gedurende de wedstrijd zag je dat jullie goed konden verdedigen door de tegenstander goed te volgen. Samen spelen was wat lastiger, ook omdat de E3 heel goed verdedigde en de bal vaak terug veroverde.

Ja, en dan roepen de coaches af en toe lantaarnpaal of flatgebouw???🤔 als de bal naar je gegooid wordt dan is het goed om alvast je bovenlichaam en armen naar voren te bewegen, en een klein stapje naar voren te maken, zodat je de bal eerder hebt (dan de tegenstander. Doe je dat niet dan doe je alsof je een lantaarnpaal bent….

Met flatgebouw bedoelen we, dat als je een speler hebt die lekker lang is (zoals Yannick) dan is het handig om een hoge bal te gooien die dan boven het hoofd gevangen kan worden….

De wedstrijd werd gewonnen door de E3,  maar jullie hebben laten zien dat je al veel geleerd hebt op de trainingen!

Goed gedaan allemaal, en Noah bedankt voor het meespelen! Tot van de week op de trainingen!

 

Minke, Tess en Rob