Blijmakers gezocht!

Voor komend seizoen, 2024 – 2025, en hopelijk de jaren erna, zijn we vanuit de Activiteiten Commissie op zoek naar enthousiastelingen die het leuk vinden om te helpen bij de organisatie van leuke activiteiten. Deze activiteiten vallen buiten het korfballen om, ervaring in de sport is dus niet vereist, enthousiasme en de drive om het vooral voor de kinderen leuk te maken wel!

De AC heeft de afgelopen jaren onder meer de Welvreugddag, het Tentenkamp en diverse avond- en vakantie activiteiten verzorgd voor de jeugdleden van ODO. Nu er komend jaar een groot deel van de leden de AC gaan verlaten en er een nieuwe AC voorzitter zal starten willen we deze club graag nieuw leven in blazen.

De tijd die hiervoor nodig is, is minimaal maar het geluk bij de kinderen des te groter en daar doen we het ten slotte voor!

Ben jij ouder, opa, oma of buurman/vrouw van een ODO lid of ben je zelf lid en wil je graag wat extra’s doen voor de club dan ben je van harte welkom.

Zou je graag meer willen weten, wil je je aanmelden of heb je een andere vraag? Neem dan even contact op met Mandy Vermeulen op 06-20092747.