Van het bestuur

Weinig korfbalnieuws deze 2 weken. Afgelopen zaterdag speelde alleen ODO 5 een inhaalwedstrijd tegen Achilles. Deze wedstrijd ging in eerste instantie niet door vanwege het ongeluk van Dustin een paar dagen voor de wedstrijd. Gelukkig was er alle begrip bij de tegenstander en werd er zelfs een kaart gestuurd vanuit Achilles 6, wat zeer werd gewaardeerd door de familie van Dustin. Dustin verblijft inmiddels in een revalidatiecentrum waar hij aan zijn herstel gaat werken. ODO wenst hem daarbij uiteraard veel sterkte.

Wat wel nog nieuws is op het korfbalfront lees je in dit artikel. Het gaat over het nieuwe initiatief KorfbalFITter, voor ouders, oud-leden en iedereen die geïnteresseerd is om op een leuke, laagdrempelige manier beter met korfbal kennis te maken en lekker fit te blijven.

Verder wil ik graag de aandacht vestigen op het ODO Pinksterkamp. De inschrijving loopt inmiddels er er zijn al veel aanmeldingen binnen. Voor alle kinderen van de D1 t/m de A: mis dit giga leuke weekend niet en schrijf je snel in. Twijfel je nog, vraag dan aan een van de deelnemers of kampleiding van vorig jaar hoe leuk het was en waarom je mee moét ;o)

Vergeet ook niet jullie potgrond bestelling door te geven en stuur vooral de link naar de webshop door naar familie, vrienden en buren, zodat het voor ODO weer een goede actie kan worden met een mooi financieel resultaat. Hulp van ouders bij het bezorgen van de producten op vrijdag 23 of zaterdag 24 maart is ook zeker nog gewenst. Geef je snel op via potgrond of bij de coaches van het team van je kind. Die kunnen je dan doorverwijzen.

Komende zaterdag staat er weer een ouderwetse thuiszaterdag op het programma, waarbij ODO 4, 3, 2 én 1 thuis spelen. Genoeg leuke wedstrijden om te aanschouwen dus. Hopelijk tot zaterdag in de Hofstede!

Hartelijke groet namens het bestuur,

Barbara Hanemaaijer