Vacature technische staf seizoen 2024-2025

Met ingang van seizoen 2024-2025 is ODO op zoek naar een: Trainer/coach ODO 1 & Trainer/coach ODO 2

 

ODO is een middelgrote, sportieve en actieve vereniging in Maasland en beschikt over een moderne accommodatie met uitstekende faciliteiten. De veldwedstrijden worden gespeeld op ons mooie complex aan de Baanderheer in Maasland met 2 kunstgrasvelden en een beach korfbalveld. Tijdens het zaalseizoen beschikt  ODO maar liefst over 2 sporthallen, waarbij Sporthal de Hofstede de thuisbasis vormt voor de wedstrijden.

ODO 1 en ODO 2 vormen samen de selectie. Het 1e team speelt zowel in de veld- als in de zaalcompetitie in de 1e klasse en het 2e team speelt op het veld en in de zaal in de reserve 2e klasse. Beide teams zijn een mix van jonge en meer ervaren spelers.

De trainers/coaches verzorgen op dinsdag en donderdag gezamenlijk de trainingen voor de selectie. En op zaterdag de coaching van resp. ODO 1 of ODO 2.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste trainers/coaches die onze selectiespelers zowel individueel als in teamverband weten te motiveren en verder te ontwikkelen. De uitgangspunten hierbij zijn:

  • Uitdagende en gevarieerde trainingen
  • Dynamisch korfbal
  • Duidelijke tactische en technische visie
  • Heldere communicatie
  • Humor

 

Naast de technische staf van de selectie is er ook een begeleidende staf bestaande uit een verzorger en videoteam. Ook overige randzaken en ondersteunende staf , zoals trainings- en wedstrijd accommodatie, kleding etc. zijn goed geregeld bij ODO.

Wanneer jij je kan vinden in bovenstaande, dan ben jij de trainer/coach die wij zoeken!

Wij komen graag met je in contact via Rob van der Hak (06-13717049) of kom langs op zaterdag in de gezellige sporthal de Hofstede om de goede sfeer te proeven die zowel in- als buiten het veld aanwezig is bij ODO.