KNKV Magazine #2

Beste lezer,

Er staat weer een nieuw KNKV Magazine klaar! In deze editie delen we de laatste ontwikkelingen over beachkorfbal. Er staat een WK Beachkorfbal in Thailand voor de deur, waar we voor het eerst een door een bondscoach geselecteerd Nederlands Beachkorfbalteam naar toe sturen. Spelers en speelsters kunnen zich hier vanaf nu voor aanmelden!

Daarnaast vind je in het magazine interessante artikelen over studentenkorfbal, blessurepreventie en inclusie bij jouw vereniging. Ook is er weer een column van Kees Vlietstra en deelt projectleider Erik Broeren de eerste uitkomsten van het strategische project ‘Het versterken van het korfbalimago’. Ten slotte kun je kennismaken met onze nieuwe partner Creon Online en hebben we samen met Kenonz een mooi artikel gemaakt over het belang van samenwerking.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt het magazine hier.

Het KNKV Magazine verschijnt ongeveer vier keer per seizoen. Een overzicht van vorige edities vind je op onze website. Wil je het magazine rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via Mijn Korfbal. Nadat je bent ingelogd, kun je je inschrijven voor het KNKV Magazine. Je dient hiervoor wel geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

We wensen je veel leesplezier!