In de schaduw van alle (ook korfbal-) zaken

kwam donderdag het bericht over het ernstige ongeval waar Dustin van Roon (speler ODO 5) bij betrokken was. Zie ook het aparte bericht vanuit het bestuur hierover. Met betrekking tot het team hebben we direct de training omgezet in een samenzijn van team en coach, om precieze, actuele informatie te geven, met elkaar te praten en emoties te delen. De voor zaterdag geprogrammeerde wedstrijd is eveneens omgezet in een samenzijn. Helaas kunnen we op dit moment niet meer doen dan afwachten hoe het herstelproces vordert.

(uitgebreid) Schrijven over andere (ook korfbal-) zaken voelt niet heel erg goed in deze context. Daarom een korte weergave:

  • Op zaterdag werd voor de meeste teams alweer de 8e ronde gespeeld in de competitie. Zoals gewoonlijk met wisselend succes.
    • ODO 1 haalde weer 2 punten uit de strijd tegen Roda Westzaan en heeft inmiddels 9 punten verzameld, met een mooie 4e plek als voorlopig resultaat. ODO 2 wist tegenstander Achilles een tijd lang goed weerstand te geven maar kon dit niet de hele wedstrijd volhouden. Helaas geen punten. Komende zaterdag zijn de uitwedstrijden tegen ONDO ‘s-Gravenzande. Het is een kwartiertje rijden, en beide teams waarderen een grote opkomst van het ODO publiek!
    • ODO E1 behaalde in een mooie, op en neergaande wedstrijd het eerste punt, gefeliciteerd!
  • Iets meer dan 50 enthousiastelingen hebben zich aangemeld voor het gezamenlijk bijwonen van de Korfbal League finale op Zaterdag 13 April. De tickets met korting worden aangeschaft en naar vervoersmogelijkheden wordt gezocht.

Volgende keer hopelijk wat minder schaduw..

Rob van der Hak