Van het bestuur – Welvreugddag en Oliebollentoernooi

Wat was het weer een zinderende dag in de Hofstede donderdag 28 december. De regen viel met bakken uit de hemel, maar wij vierden binnen een mooi korfbalfeestje. Het begon om 8.00 ‘s ochtends toen bijna 30 Kangoeroes, F- en E-kinderen gingen ontbijten in hun pyama’s. Na een warming-up gingen de kinderen aan de slag in een spelletjescircuit. Ondertussen werd de zaal met glow-in-the-dark-tape versierd en werden de black-light-lampen neergezet voor de D, C en B-kinderen die een glow-in-the-dark-toernooi speelden. Om 17.00 begonnen de eerste oefenpartijtjes voor het toernooi wat eindigde laat in de avond met een zinderende finale. Ondertussen konden de bijna 200 aanwezigen genieten van een lekkere maaltijd van Puur & (H)eerlijk. AC-commissie: hartelijk bedankt voor de organisatie van de Welvreugddag! En Oliebollendagorganisatieteam: bedankt voor de organisatie van deze bijna militaire operatie met zoveel deelnemers!

Rest ons ook nog even om het Kerstactie-team te bedanken voor hun inzet. Velen van ons hebben genoten van een lekkere kerststol en tulband. Het heeft ons een heel mooi bedrag opgeleverd, waar we ontzettend blij mee zijn en waar we weer heel wat leuke dingen mee kunnen doen in 2024.

Het bestuur wenst allen een goed, gezond en gelukkig 2024 toe. We hopen dit jaar weer een spetterend ODO-jaar er van te maken, waarin spelplezier, saamhorigheid, gezelligheid en zorg voor elkaar zeker boven in ons vaandel zullen blijven staan.