Begin het jaar goed met ODO Bootcamp

Of je nu wilt of niet, de feestdagen zijn toch een goede tijd om even stil te staan en vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar te bieden heeft. De tijd van goede voornemens, het stellen van doelen. Natuurlijk het is een cliche. Maar hé, wist je dat deze week de roeimachines bij de Albert Heijn in de aanbieding zijn??

Maar in plaats van een beetje te prutsen op zolder met een machine kan je ook naar de wekelijkse bootcamp training komen op het ODO veld. Om daar met een leuke groep, onder deskundige begeleiding een uurtje te sporten. Niks monotoon trekken aan een touwtje op een bedompte zolder, maar afwisseling van oefeningen gecombineerd met wat loopoefeningen. En dat lekker in de frisse buitenlucht. Er is voldoende mogelijkheid om de training af te stemmen op jouw niveau, de ervaring leert dat de meeste starters na een paar keer goed kunnen meedraaien.

De ODO Bootcamp bestaat al weer bijna zes jaar, en hoewel er wekelijks genoeg deelnemers aanwezig zijn is er nog wel ruimte voor wat enthousiastelingen. Mocht je nu denken van ‘dat is niks voor mij, maar wel voor die en die’, dan wordt delen gewaardeerd. En zeg er dan meteen tegen die buurvrouw dat ze het vrijblijvend een keertje kan proberen, iedere donderdag om 19:30.

Meer informatie over de ODO Bootcamp.