Van het bestuur – Hofstede: Thuishonk van ODO

Alle teams die verleden week of afgelopen zaterdag in sporthal de Hofstede hebben gespeeld,  is het zeker al opgevallen: de twee mooie spandoeken die laten zien dat ODO de tijd van je leven betekent en dat ook de sporthal echt ons thuishonk is.

Kees van der Vaart heeft met een hele lange ladder de hoogste regionen van de hal bereikt om de doeken op te hangen. Alle bezoekers die ODO niet kennen, worden op deze manier duidelijk gemaakt wat een leuke club ODO is. Door de weeks wordt de hal vooral gebruikt door schoolklassen en op deze manier kunnen we ook reclame maken voor onze vereniging.

A.s. zaterdag 2 december is de tweede thuiswedstrijd van ODO 1 waarin met de schotklok wordt gespeeld. Als toeschouwer geeft dit ook echt een leuke extra dimensie. Kom langs op zaterdag om dit te zien! ONDO die 18 november bij ons speelde, had op hun website het volgende gemeld: “…alle credits voor alles rondom het veld. De sfeer tijdens de wedstrijd, het vele publiek en de gezelligheid achteraf…Dat was weer enorm mooi om mee te maken”, aldus ONDO. Dat wil je dus toch niet missen?