ODO D3 – KCC/CK Kozijnen D3 (6-6)

E1 + E2 + D2 = D3

Hallo allemaal!!

Na wat omwisselingen en samenstellingen van de teams is de D3 gevormd en samengesteld uit spelers van de E1, de E2 en de D2. Madeleine, Naomi en ik kunnen met trots zeggen dat wij de coaches zijn. Mede door de ondersteuning van Wilco en Rianne gaan we er een mooi avontuur van maken voor de rest van het seizoen.

Twee weken geleden hadden we de eerste oefenwedstrijd, helaas door omstandigheden is dit niet doorgegaan. Vorige week hebben we de eerste oefenwedstrijd gehad en voor de meeste spelers een eerste ervaring op het grote veld. Deze wedstrijd ging helaas verloren met 6-10, maar opdrachtjes die wij gaven werden al goed uitgevoerd. Al met al even wennen om met elkaar te spelen en kijken wij uit naar de volgende wedstrijden.

Afgelopen zaterdag was de eerste echte competitie wedstrijd. En wat werd het een wedstrijd! Beide partijen waren zeer gewaagd aan elkaar. Ondank een 1-4 ruststand maakte we voor rust de kansen niet af, tot de laatste 12 min. Van een 3-6 achterstand wisten jullie een knappe gelijke stand neerzetten, met 6-6 als eindstand. Door veel inzet, plezier, balbezit, onderscheppingen en felheid was het een plezier om langs de lijn dit te bekijken.

Vera , Fien, Jinke, Niels, Sem, Luuk, Elianne, Tessa, Sari en Nikki, heel knap gedaan door met z’ n allen te vechten voor dit behaalde resultaat.

Wat super fijn om zoveel publiek te hebben langs de lijn. Ouders bedankt voor de support!! Volgende week zaterdag hebben we geen wedstrijd en over twee weken mogen we weer in onze eigen sporthal de Hofstede spelen.

Groetjes

Madeleine. Naomi en Remco