DES (D) E4 – ODO E1

Hi Kanjers, ouders, chauffeurs en opa’s en oma’s,

Wat was het leuk om met zoveel mensen naar een uit wedstrijd van de E1 te gaan. Wij (Jordy en ik) vinden het zo gaaf om het enthousiasme elke week weer te zien. De dames hadden er zichtbaar veel zin in.

Voor de wedstrijd hebben we goed geoefend op insnijden en elkaar goed aangeven voor een doorloopbal. Na de gebruikelijke warming up begon de wedstrijd. We lijken er al een beetje gewend aan te raken dat we bijna wekelijks grote heren tegenover ons hebben staan. Wat gingen jullie daar deze wedstrijd goed mee om!! Jordy en ik hebben veel ontwikkelingen en goede dingen gezien. Zo werd er goed uitgestapt, probeerden jullie met links en rechts te gooien en hebben jullie heel vaak geprobeerd om doorloopballen te nemen als er iemand goed ingesneden stond. Zo knap!! Elke week zien we jullie hierin groeien. Aanvallend zien we geen problemen en spelen jullie snel door en worden er leuke kansen gecreeerd voor/door elkaar. Ook zagen we jullie felheid steeds meer toenemen waardoor er weer ballen onderschept werden.

5 doelpunten doorlaten vinden we heel knap!! Helaas hebben we zelf maar 1 doelpunt kunnen scoren. Helaas niet genoeg om de wedstrijd te kunnen winnen. Maar we vertrouwen erop dat dit ook gaandeweg het zaalseizoen steeds beter zal gaan.

De punten waar we komende week op willen gaan trainen om verder in te ontwikkelen zijn; het verdedigen aan de goede kant (dus niet meedraaien met je tegenstander) en terugschakelen bij het willen onderscheppen van een bal maar die niet hebben.

Tot dinsdag bij de training en fijn weekend nog!

 

Groetjes Jordy en Marjanneke