KNKV Magazine #1

Beste lezer,

De zaalcompetitie, met natuurlijk de Kenonz Korfbal League als paradepaardje, staat alweer voor de deur! Maar afgelopen weekend is eerst het WK Korfbal in Taiwan van start gegaan. Genoeg om naar uit te kijken voor korfballiefhebbers en ook een mooi moment voor een nieuw KNKV Magazine! In deze editie blikken de bondscoaches van TeamNL Korfbal, België en Taiwan vooruit op het WK. Ook vertellen we over ons strategisch project ‘Versterken topkorfbalcompetities’ en deelt onze integriteitsmanager informatie over een veilige sportomgeving.

Je leest verder over onze nieuwe clinic ‘Van Kangoeroes naar Korfballers: samen delen – samen spelen – samenspelen’ en over OldStars Walking Korfball. Ook delen we ideeën voor creatieve thematrainingen. Ten slotte deelt columnist Kees Vlietstra zijn kijk op korfbal en het WK. Nieuwsgierig geworden? Je vindt het magazine hier.

Het KNKV Magazine verschijnt ongeveer vier keer per seizoen. Een overzicht van vorige edities vind je op onze website. Wil je het magazine rechtstreeks in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan via Mijn Korfbal. Nadat je bent ingelogd, kun je je inschrijven voor het KNKV Magazine. Je dient hiervoor wel geregistreerd te zijn voor Mijn Korfbal. Ben je dat nog niet, registreer je dan eerst.

We wensen je veel leesplezier!