Nieuwe teamindeling C en D

Als technische commissie is het streven om de teamindelingen voor de zomervakantie voor de start van het nieuwe seizoen goed rond te krijgen. In sommige gevallen zijn door late afmeldingen of geblesseerden, of leuker door nieuwe aanmeldingen een team (E2 en C3) onderbezet geraakt of een team overvol (D2).

Voor de huidige C3 was het een extra zware domper om na vele leuke jaren met elkaar te korfballen te moeten vernemen dat het team helaas niet meer met elkaar door kunnen spelen. Helaas zijn dat wel consequenties als er tijdens het seizoen spelers zich spontaan afmelden. Inmiddels zijn alle spelers onderverdeeld naar de huidige C1 en C2. Hiermee zijn beide C teams voorzien van 11 spelers.

Voor de D2 was het een ander verhaal. Hier kwam gaande het seizoen meer spelers in het team. Wel is gebleken dat tijdens het eerste helft van de veld competitie het aantal speelminuten per speler minder is geweest, terwijl het voor de E2 bijna ondoenlijk is geweest om de bezetting per wedstrijd goed te regelen.

Om weer een evenredige verdeling/de balans terug te krijgen is er daarom voor gekozen om met ingang van het zaalseizoen de E1 en E2 door te laten stromen naar de D pupillen en dan met drie D teams uit te komen met elk 10 spelers. Waarbij, ook in overleg met trainers en coaches is gekeken naar verdeling jongens/meisjes.

Zo komt de nieuwe opstelling er als volgt uit te zien:
C1
Spelers: Dieke, Lieke, Emma, Ilse, Sven, Thijmen, Lotte, Merel, Feline, Maud en Sophie
Coaches: Isa, Kim en Iris

C2
Spelers: Mees, Youp, Tjerk, Merlijn, Noelle-Sophie, Anne, Fleur, Jet, Marieke, Benthe en Ruben
Coaches: Simon en Diana

D1
Spelers: Madelief, Lize, Jeannette, Nolah, Maud, Fleur, Frederique, Iris, Anna en Sanne.
Coaches: Marieke en Krista

D2
Spelers: Jens Roan, Daan, Nanda, Evi L, Rosalie, Ariam, Anouk, Emma-Sophie en Milou.
Coaches: Sven en Bart

D3
Spelers: Elianne, Vera, Fien, Jinke, Tessa, Sari, Nikki, Luuk, Sem en Niels.
Coaches: Naomi, Madeleine en Remco

Wij wensen iedereen heel veel korfbalplezier en gaan weer op weg naar een leuk resterend seizoen