Van het bestuur – Laatste veldwedstrijd

Zaterdag 21 oktober hebben een paar teams nog de laatste veldwedstrijden en dan gaan we echt weer, lekker warmpjes, naar de zaal en nemen we weer even afscheid van de Baanderheer. Het was weer een heerlijke buitenperiode met drie maaltijden en prachtig weer op de meeste zaterdagen. De zaal brengt ook weer zijn eigen aparte sfeer mee. Noteer overigens ook alvast het Oliebollentoernooi in de agenda op 28 december.

Achter en voor de schermen werkt het bestuur al enige weken hard aan de voorbereidingen voor de Algemene Leden Vergadering op maandagavond 30 oktober a.s. Een jaarlijks terugkerende ALV waar formeel wordt terug- en vooral naar voren wordt gekeken. Van financiën, korfbaltechnische zaken, commissies, korfbal, de kantine, de uitschieter (wat is dat ook alweer?), alles komt voorbij. Deze ALV wordt traditiegetrouw bezocht door een groep tussen de 25-40 personen.

Waarom is het belangrijk om op deze avond erbij te willen zijn? Nou, een inkijkje in de ODO keuken wat er zich allemaal heeft afgespeeld en naar verwachting gaat spelen op bovengenoemde fronten – en meer. Inzicht in hoe de vereniging draait. Discussies vinden er ook plaats, en soms gaat het er pittig aan toe. En we zijn vooral samen met een groep personen bij elkaar die helpt richting te geven aan alles wat binnen ODO leeft of kan leven. We moedigen eenieder aan erbij te willen zijn, vooral ook de jongere leden vanaf de A.