ODO 5 – Avanti/Post Makelaardij 12 (10-9)

Vandaag waren jullie de laatste wedstrijd thuis bij ODO.
Ik mocht deze keer jullie coach zijn omdat Jacco op vakantie is.
Toen de tegenstander binnen kwam lopen was ik zelf niet echt onder de indruk.

Na een heeeel kort praatje begonnen jullie scherp aan de wedstrijd.
Jullie spel zag er tegen de koploper echt goed uit en speelden vrij makkelijk rond.
In de aanval wisten de juiste personen onder de paal te zetten waardoor er genoeg geschoten kon worden. Omdat de tegenstander er soms dicht op zat waren ook doorloop ballen mogelijk  die ook gescoord werden. In de verdediging maakten jullie het de tegenstander extra moeilijk, jullie zaten er zo goed bij de tegenstander geen enkel kans had om een doorloop bal te nemen. Vlak voor de 2e helft kwam Stef gelukkig binnen en ging zich gelijk omkleden. Door het harde werken liepen jullie tot 7-2 uit in de rust.
Met het praatje in de rust hoefde er eigenlijk weinig gezegd te worden omdat alles vanzelf liep.

In de 2e helft dacht de tegenstander het om te gooien door een dame te wisselen voor een heer. Wij hadden gelukkig Stef langs de kant zitten die klaar was om te spelen. Deze heer werd tegen Krista gezet, ze deed het super maar ze had het er ook wel lastig mee. Na overleg  of het ook technisch mocht besloten we Stef er in te brengen als dame om het spel eerlijker te maken. De tegenstander kreeg wat mazzel met hun doelpunten in de 2e helft waardoor ze een paar keer terug kwamen tot op 1 punt. Gelukkig scoorden jullie steeds op de belangrijke momenten. Richting het einde van de wedstrijd stond de stand nog zelf even op 9-9.
In de laatste seconden van de wedstrijd wisten jullie nog te scoren en kwam de stand op 10-9. Met veel gejuich vierden jullie de overwinning na het laatste fluitsignaal.