ODO C3 – OZC C2 (7-6)

Strijd en spanning tot op de laatste minuut!

Op deze prachtige september zaterdag moest de C3 winnen om titelkandidaat te blijven. Het publiek was in grote getale aanwezig om de wedstrijd van commentaar te voorzien. Fanatiek ging C3 op jacht naar de voorsprong. Door goed en snel spel was het binnen mum van tijd 2-0. Dat beloofde wat. Maar de tegenstander bleek een taaie en kwam terugĀ  op 2-2. Het spel ging over en weer. Scheidsrechter van de week (of was het nou de week van de scheidsrechter) Rob zat er boven op en legde het spel af en toe stil om geduldig uit te leggen wat er niet goed was.
Kansen waren er genoeg voor ODO, maar ook voor OZC. het resulteerde in een ruststand van 3-3. Na de tactische bespreking werd begonnen aan de tweede helft. Ook hier ging het weer gelijk op en met 4-4 op het scorebord en nog 17 minuten te spelen kon het alle kanten op. Maar daar kwam OZC met twee snelle doelpunten en keek C3 ineens tegen 2 doelpunten achterstand aan. Waar het ODO niet lukt om goed uitgespeelde kansen te benutten, deed de tegenstander dat wel. Gelukkig krabbelde de meiden en heer weer op en met nog 3 minuten op de klok was het weer gelijkspel.
Na aangeven van de scheidsrechter dat de laatste minuut was ingegaan kwam het laatste offensief van C3. Alles op alles werd er gegeven en in de allerlaatste seconde was daar dan toch nog het winnende doelpunt. 7-6. Voorlopig bovenaan in de competitie.

Goed en knap gespeeld. Ga zo door en hou vertrouwen in je spel, ook al kijk je even tegen een achterstand aan. TOP gedaan!