De Meervogels E2 – ODO E3 (0-2)

De Meervogels E2 – ODO E3

Oh meiden….wat een bloedstollend spannende wedstrijd hebben jullie ervan gemaakt zeg! De spanning aan de zijlijn was om te snijden en wij als publiek hebben 2 x 20 minuten op het puntje van onze stoelen gezeten!

Na het overhandigen van het presentje aan de scheidsrechter was het echt tijd om te starten. Jullie begonnen lekker en wisten in de eerste 10 minuten de nul te houden, helaas aan beide kanten. Ook de tweede 10 minuten werd er aan beide kanten niet gescoord maar werd de wedstrijd wel al iets spannender.

In de rust kregen jullie duidelijke instructies van Coach Jordy: Als wij de bal veroveren, gelijk omdraaien en aanvallen en andersom gelijk mee om te verdedigen. Oh en zoals Jordy ook nog zei “jullie staan weleens te dromen dat moet je ff niet doen”. Topadvies!

Dit brachten jullie in de 2e helft gelijk tot uitvoering waardoor jullie echt mooie kansen creëerden. Helaas zat er, dachten wij aan de kant, een klepje op de korf want die ballen mochten er maar niet in. Het aanvallen na het veroveren van de bal liep als een trein maar helaas na de derde 10 minuten nog steeds geen score op het bord.

Na weer een korte peptalk van Jordy en invalcoach Bart gingen jullie vol enthousiasme starten aan de laatste 10 minuten. En hoe! Na 5 minuten was daar ineens het schot van Babet en ja hoor, RAAK! 0-1! Het publiek ging uit zijn dak maar jullie lieten je niet van de wijs brengen en als echte toppers waren jullie alweer aan het verdedigen. Na een paar mooie acties over en weer stond Liz ineens met de bal voor de korf en met een prachtige worp werd het vlak voor tijd 0-2! Niet lang daarna klonk het eindsignaal en was het tijd voor de strafworpen.

Lieve meiden wat hebben jullie het onwijs knap gedaan weer deze week, echt een verdiende overwinning. Zo vanaf de zijlijn is goed te zien dat jullie iedere week weer een beetje beter worden in het samenspel, het snel mee terug gaan om te verdedigen en ook de snelle aanval zit er steeds beter in. Jullie zijn stuk voor stuk toppers en kunnen héél erg trots zijn op jezelf!