ONDO (G) E6 – ODO E3

ONDO E6 – ODO E3: een hoop nattigheid!

Zaterdag de 23e mochten we de laatste tegenstander uit deze poule op gaan zoeken. Na een klein onderzoek bleek dat zij veel doelpunten scoren en nog niet eerder verloren hadden dit seizoen. De dames van de E3 hebben donderdag op de training dan ook even tijd apart gekregen om met de coach samen te trainen op de punten die nog beter kunnen. En wat hebben jullie dat na 1 training ontzettend goed laten zien zeg!! De oefeningen waren: ‘er naartoe en vanaf lopen en dan de bal er overheen meegeven, en om je medespeler heen lopen om jezelf op die manier vrij te lopen’. Ook hebben we getraind op jullie reactievermogen; snelheid maken wanneer de tegenstander EN wijzelf de bal onderscheppen of afvangen. Ik stond te stralen (tussen de regendruppels door) langs de kant, want wat pakken jullie de aanwijzingen snel op met z’n allen! Jullie hadden er zichtbaar plezier in om om elkaar heen te lopen, zelfs tot buiten het veld. En ik heb ook zeker gezien dat jullie de bal eroverheen probeerden te gooien. Er zaten een aantal aanvallen tussen waar de bal ineens aan onze kant van het veld was door goed samenspel. Heel knap gedaan! (Of kwam dat omdat jullie elkaar nu goed konden zien door de mooie roze hesjes ;)) Nu is het belangrijk om ook het schieten op een hogere paal goed onder controle te krijgen, dan gaan jullie die prachtige aanvallen ook kunnen afronden met een doelpunt. Het was jammer van het slechte weer, het is maar een paar minuten droog geweest in de wedstrijd. Maar jullie hebben er ondanks de regen en de kou maar 5 doorgelaten, en toch weer 1 weten te scoren! Dat zijn de helft minder tegendoelpunten dan vorige week, en 100% score ten opzichte van de 0 van vorige week! Er stroomde na de wedstrijd in de kantine ook nog wat druppels over sommige wangetjes, wat begrijpelijk is na zo’n natte wedstrijd. Maar jullie mogen wederom trots zijn op jezelf!!

Chauffeurs en publiek bedankt voor het rijden en aanmoedigen! Het is stimulerend en verwarmend om te zien hoe betrokken iedereen is bij deze 5 kanjers! Volgende week mogen Rose en Mandy een stukje over de wedstrijd schrijven.

De 30e mogen jullie tegen Meervogels gaan spelen, helaas zonder mij. Maar ik vertrouw er volledig op dat jullie er met Jordy (en een ouder) als coach, een leuke pot van gaan maken. Ga Jordy maar eens laten zien wat jullie geleerd hebben deze week!!

Succes!!

Groetjes Marjanneke