ODO E5 – Dunas E2

Hey superspelers van de E5,

Vandaag mochten we weer een wedstrijdje spelen met vandaag als Dunas als tegenstander.
Gelukkig was het vandaag droog voor jullie om te kunnen spelen.
Helaas moesten we het vandaag zonder Juul doen omdat ze ziek was, ook die hadden we er vandaag graag bij gewild om de stap naar de eerste overwinning te pakken. Beterschap nog even Juul.

Jullie hadden er vandaag veel zin in om een leuke wedstrijd te gaan spelen.
Ook vandaag gingen jullie er weer vol voor en dat was ook wel weer te zien.
Bij het inschieten gingen er al veel schoten en met warmlopen blijven jullie alleen maar rennen.
Heel snel werd al de 1-0 gemaakt met mooi en snel overspelen.
Jullie waren kwa spel heel gewaagd aan elkaar dat was ook leuk om te zien.
Dat haalt wel het beste in jullie naar boven. Heel de wedstrijd ging het eigenlijk wel gelijk op.
De ene keer waren zij net iets scherper en de andere keer jullie weer.
Hierdoor bleef het ook spannend tot het einde. Ook het publiek aan de kant hoorde je dat ze jullie aan het aanmoedigen waren, super leuk om dat zo te horen.

Tot zeker in de 4e helft stonden jullie met 4-3 voor en leek het er op dat we de eerste wedstrijd gingen winnen. In de laatste minuten van de 4e helft scoorde de tegenstander de 4-4 en werd het alleen maar spannender aan het einde zeker omdat jullie veel kansen kregen om te scoren.
De doelpunten vielen net niet meer aan het einde, daar in tegen bleven jullie goed bij jullie tegenstander en werd er zeker nog een paar keer gefloten voor verdedigd wat super knap is.
Laten we zaterdag met z’n allen de eerste winst gaan pakken, dat verdienen jullie.

Tot dinsdag weer allemaal voor de gene die komen.
( De kinderen op van de Groene Oase hebben een schoolreisje. )