De Technische Commissie stelt zich voor!

 

Van links naar rechts: Koen, Sabrina, Pien, Rob, Marjanneke en Diana. Afwezig op de foto waren Annabelle en Helen.

Het afgelopen jaar heeft de Technische Commissie zich ingezet om alle wedstrijden en trainingen zo goed mogelijk te laten verlopen. Teamopstellingen en invallers werden geregeld door onze wedstrijdsecretarissen. Zijn er gesprekken gevoerd met andere verenigingen voor oefenwedstrijden of het verplaatsen van een wedstrijd. Komen een aantal jeugdteams uit voor wedstrijdsport en zijn zij samen met de selectie en een seniorenteam gepromoveerd. Wat met een versierde hal en een geweldig feest is gevierd. Werden er attenties uitgereikt aan de scheidsrechters in de week van de scheidsrechter en kregen geblesseerde spelers een odo oppeppertje. Ook facilitair zijn er wat veranderingen geweest. Zo kregen de kinderen tijdens het schoolkorfbaltournooi nieuwe shirts aan en zijn voor aanvang van het seizoen nieuwe ballen besteld. Eind van het seizoen zijn dan ook de nieuwe teamsamenstellingen bekend gemaakt en dit was voor de meeste spelers naar tevredenheid verlopen. Terugkijkend op een vooral mooi sportjaar, wat door vele vrijwilligers mogelijk is gemaakt. Met dank aan Olga die het afgelopen seizoen zich heeft ingezet als wedstrijdsecretaris en daarvan afscheid hebben moeten nemen.

Inmiddels is het nieuwe seizoen weer begonnen en zijn er nieuwe leden (Marjanneke en Diana) aan de Technische Commissie toegevoegd en is het een mooi moment om ons voor te stellen. Dit nieuwe seizoen zijn er weer nieuwe uitdagingen en vele extra handen zijn dan ook meer dan welkom om er weer wat moois van te maken. Zo is er een enthousiaste groep van coaches en trainers die wekelijks voor jullie klaar staan. Zijn de kangoeroes met een ongekend groot aantal, waarbij er gekeken gaat worden wie al naar de F door kan stromen. Hoe gaaf is dat! Maar ook door het promoveren van ons eerste team, betekent ook werken met een schotklok en een jurytafel. Beiden hebben wij nog niet, dus ook hier wordt momenteel hard aan gewerkt. Ook wordt er voor het zaalseizoen nog een keer goed gekeken naar de teamsamenstellingen van de D en E.

Bij onze wedstrijdssecretarissen Pien (Senioren en A), Marjanneke (teams uit de B, C en D) en Annabelle (teams uit de E en F) kunnen jullie terecht voor het afmelden van wedstrijden. Liever niet natuurlijk, want in een aantal gevallen levert dit een krapte op in de opstellingen en in het ergste geval moeten wedstrijden zelfs afgemeld worden. Dat zal natuurlijk zonde zijn. Mocht je toch afmelden dan graag dit vroegtijdig bij de wedstrijdsecretarissen aangeven en daarnaast dit ook melden bij je coach!

Mochten jullie vragen hebben of leuke ideeën voor de toekomst van Odo dan horen wij dat natuurlijk graag. Spreek gerust iemand van de TC aan.

De TC is op weg om er weer een mooi sportief jaar van te maken!