De competitie gaat beginnen…

De afgelopen 2 weken stonden in het teken van de voorbereidingen op de competitie, zowel voor de commissies als voor de alle teams in de vorm van trainingen en voor de meeste teams  oefenwedstrijden. Bij sommige wedstrijden viel het niet mee qua tegenstand (..) . Vanaf nu is het vizier vol gericht op de competitie, welke op 9 September begint.

Door blessures en helaas toch een enkele late afmelding is de team bezetting bij sommige jeugdteams krap tot zeer krap. We hopen dan ook dat de geblesseerden weer snel, fit kunnen aanhaken en dat er door iedereen goed rekening gehouden wordt met het speelschema, opdat we geen afzeggingen voor de wedstrijden krijgen. Mocht je er toch een keer onverhoopt niet bij kunnen zijn – meldt dit dan s.v.p. bij de wedstrijd secretarissen! Zij zorgen ervoor dat de wekelijkse puzzel gelegd wordt qua teambezettingen.

Het volledige programma voor elk team is te zien op de ODO site : Competitie – ODO Maasland en natuurlijk ook in je persoonlijk programma op de KNKV app!

Wij wensen iedereen een fijne en leuke competitie toe!!

 

Namens de Technische Commissie

Rob van der Hak