We gaan weer beginnen!

Na hopelijk een prima zomervakantie voor iedereen zijn bij ODO de raderen al weer even in beweging gezet, zowel op commissie gebied als sportief. Afgelopen week zijn de eerste trainingen voor enkele teams al begonnen, en dit weekend heeft de ODO selectie een trainingskamp met oefenwedstrijden en veel team building. Komende week gaan we dan echt beginnen, met trainingen voor de senioren, junioren en B1 op Dinsdag en vanaf Donderdag voor alle teams. Maar liefst een 40-tal ODO-ers zijn betrokken bij het training geven en coachen van onze jeugdteams. zij staan 3x per week klaar om de spelers te trainen en begeleiden en er een vooral leuk seizoen van te maken…..best wel iets om trots op te zijn!

Er is een oefenprogramma voor de zaterdagen 26 Augustus en 2 September. De competitie begint op Zaterdag 9 September, alle informatie over deze wedstrijden staan al op de ODO site.

Bij ODO worden de wedstrijden gecoördineerd door de wedstrijd secretarissen (er zijn er 3: voor senioren/junioren, voor BCD teams en voor EF teams) . Deze zorgen ervoor dat de teams compleet aan de wedstrijden kunnen beginnen, inclusief eventuele reserves. Zij kunnen dit werk niet zonder jullie/uw hulp!  We vragen aan alle leden en ouders om het programma goed te bestuderen, en in de agenda’s te zetten! Mocht er eventueel sprake zijn van afwezigheid in een bepaald weekend, dan is het heel belangrijk om dit zo spoedig mogelijk te melden bij het wedstrijd secretariaat. Zij kunnen daar dan tijdig op anticiperen. En uiteraard hopen wij dat er weinig afmeldingen komen!

 

Wij wensen een ieder een mooi seizoen toe!

 

Namens de Technische Commissie,

Rob van der Hak