[UPDATE] ODO Draait Door! Zomerse Donderdagavonden voor Senioren

Wij presenteren iets nieuws, iets spannends, iets dat ongelooflijk leuk belooft te worden! Na de laatste competitieronde op 17 juni, reserveer je de volgende acht donderdagavonden voor ODO Draait Door! Dit zijn sportieve, maar bovenal gezellige avonden op ons eigen complex, die we in stijl afsluiten met een verfrissend drankje en een smakelijke bitterbal.

Elke week krijg je de kans om je eigen programma samen te stellen. Ga je voor een traditionele korfbaltraining of waag je je aan de ODO bootcamp? Heb je zin in een potje 4-tegen-4 korfbal of beachvolleybal? Of kom je gewoon voor een gezellig spelletje Kubb? Doe elke week aan één activiteit mee, of aan twee, of aan geen – het is jouw zomer en jouw keuze.

Van 22 juni t/m 10 augustus vindt elke donderdag het volgende programma plaats:

En natuurlijk zijn er de hele avond verfrissende drankjes en smakelijke bitterballen verkrijgbaar. Bovendien kan er de hele avond Kubb worden gespeeld. De bar is open volgens het zelfbedieningsprincipe dat ook geldt tijdens reguliere trainingsavonden. We rekenen op ieders medewerking om de gebruikte materialen netjes op te ruimen, zodat we samen kunnen genieten van een goed georganiseerde en leuke avond.

We hebben er enorm veel zin in en kunnen niet wachten om te zien hoe deze nieuwe zomeractiviteit zich zal ontvouwen. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!

Tot snel,
Jaap

Jaap van Vliet
06-24272330

Korfbaltraining
Iedere week is er door steeds verschillende trainers een korfbaltraining van 19.45 tot 20.30. Focus zal liggen op het onderhouden van conditie en korfbaltechniek. Als je zorgt dat je per tweetal alvast een paal opzet op het achterste veld, komt het helemaal goed. Aan jou de keuze of je na de training nog iets anders gaat doen.

Trainers:

22 juni: Lennart van der Lingen
29 juni: Frits van Manen
6 juli: Michiel van der Vaart
13 juli: Frits van Manen
20 juli: Patrick Bezemer
27 juli: afgelast 🙁
3 aug: Kevin Barnhard
10 aug: Mark Zegwaard

4 tegen 4 korfbal
Zoals op het oliebollentoernooi spelen we op maximaal 3 veldjes op het hoofdveld 4 tegen 4, wedstrijdjes van 10 minuten zonder scheidsrechter. Of je nou wel of niet eerst heb meegedaan aan de korfbaltraining.

Als het verschil 3 of meer doelpunten is dan mag je een superspeler inzetten. Om half negen bekijken we hoeveel teams er zijn (we zorgen met zijn allen dat iedereen in een team zit) en dan hangen we een soort van wedstrijdschema op.

Beachvolleybal
Je mag natuurlijk al voor half negen beginnen (en zeker met het ophangen van de netten), maar om half negen is de bootcamp en korfbaltraining klaar en kan er naar eigen inzicht gespeeld worden op twee beachvolleyball velden.

Spike Ball

ODO heeft 1 Spike Ball set gekocht. Hopen dat het leuk is!

 

Disc Golf

Hetzelfde geldt voor Disc Golf

 

Kubb

ODO heeft twee Kubb spelen? Ken jij de regels al?